DecidimVLC

Propuestas de inversión con ámbito: JESUS

El presupuesto disponible es de 548.892 €

REURBANITZACIÓ DE LES AV. GIORGETA - PÉREZ GALDÓS I PACIFICACIÓ DE TRÀFIC

30/11/2016  •  JESUS  • 

Un any més sol·licitem la reurbanització de les Av. Giorgeta - Pérez Galdós que actualment són autèntiques autopistes urbanes amb voreres estretes, soroll i contaminació que afecten al benestar dels veïns i comerços i que a més superen els límits legals. A més sofrim una mancança de carril bici que seria realment útil per a la vertebració de la zona AVE/futur parc central (esperem!) i el jardí del Túria.

Proposem pacificació del tràfic amb eliminació de carrils i augment de passos de peatons, parades de autobús a zones segures (i no a voreres d'1 metre d'amplària), arbres, voreres amples i carril bus. També demanem l'estudi de reutilització del túnel de Pérez Galdós, autèntic punt negre de la ciutat.

Esperem els pròxims pressupostos municipals tinguen en compte esta problemàtica i avançem cap a una ciutat més humana.

Gràcies.

72.500 €

HABILITAR UN CAMP DE BÀSQUET AL SOLAR DEL CARRER PIO IX S/N ENTRE EL PAVELLÓ DEL

26/11/2016  •  JESUS  •  Grupo de trabajo por distrito

Al Districte de Jesús hi ha una falta d'instal.lacions esportives per a la pràctica del bàsquet i altres esports, al barri hi ha diferents associacions esportives entre les quals es troba una escola de bàsquet sense ànim de lucre amb la finalitat de fomentar l'esport de base.

La idea principal és que qualsevol xiqueta o xiquet puga practicar l'esport siga qual siga el seu estat social o econòmic, l'escola esportiva col.labora amb una Cooperativa amb xiquets amb discapacitat intelectual, en total són uns dos-cents xiquets i xiquetes repartits en diferents categories des dels 4 anys fins als majors, però, la dificultat per a portar endavant aquest projecte esportiu és cada dia més complicat per la falta d'espais esportius; per la qual cosa és important l'habilitació d'una zona esportiva perquè els joves del barri puguen practicar l'esport.

170.000 €

MEJORAS CALLE SAN VICENTE LA RAIOSA

04/11/2016  •  JESUS  • 

La calle San Vicente Mártir, sobre todo desde la zona del CEIP SANTO ANGEL DE LA GUARDA hacia el Bulevar y las poblaciones colindantes se convierte en una carretera prácticamente intransitable para peatones, bicicletas...etc. Se podría desviar parte del tráfico ampliando así las aceras y añadiendo carriles  bici que a su vez contribuirían a disminuir el número de coches. Mejorarian los barrios que compartimos dicha avenida transformándose en mejores lugares para vivir ya que la contaminación ambiental y acústica disminuiría considerablemente. 

21.000 €

REASFALTAT DEL CARRER DE PIUS IX

29/11/2016  •  JESUS  • 

El carrer de Pius IX és l'únic carrer del barri Sant Marcel·lí que circula una línia de l'EMT, la número 10. Aquest fet provoca que l'asfalt del carrer estiga més deteriorat que la resta de carrers del barri. Per això l'any 2015 ja vam fer una petició d'un projexte d'inversions en barris, que tornem a repetir enguany

211.477 €