DecidimVLC

PEATONALITZAR CARRER DEL PADRE ALEGRE

10/11/2020  •  BENIMACLET  •  CIUDADANÍA

Código propuesta de inversión: 4384

Observaciones a la propuesta de inversión

La proposta no és viable en el marc dels pressupostos participatius decidimvlc perquè la conversió en zona de vianants del tram del carrer Pare Alegre al costat de l'accés al col·legi pot executar-se mitjançant una actuació d'urbanisme tàctic, que no es considera projecte d'inversió. Prèviament seria necessari regular l'estacionament de la zona com a zona verda (exclusiva per a residents).


LaCiudadDeLosNinos.jpg
LaCiudadDeLosNinos.jpg

Com a familia d'un parell d'alumnes del Pare Català, comente la problemàtica existent al carrer Padre Alegre, a on es sitúa la porta principal de la nostra escola. D'una banda es tracta d'un carrer amb escassa circulació de vehicles, i d'altra banda als moments d'entrada/eixida som moltes les families que hem d'estar esperant a obrir la porta a una vorera molt estreta.

La proposta que fem és peatonalitzar aquest carrer, que siga un espai segur per a l'alumnat, les families i tot el veïnat... Ens agradaria que tinguera unes baldoses de colors, a on poder jugar al sambori, a la pilota, als escacs gegants o tranquilament anar amb les bicicletes. La proposta concreta seria elevar la part d'asfalt i nivellar-ho a la de les voreres, eliminar les "mampares de seguritat" situades davant de les portes i colocar el parquing de bicis, a l'entrada del carrer, al cantò de Musico Hipólito Martín. Obviament deixar un accés exclusiu per a vehicles de veïns, o un accés per a vehicles a màxim 5 km/h, i amb prioritat peatonal. 

Amb el temps, somniem que es converteixca a un espai expositiu de l'escola, i del barri, a on poder organitzar exposicions de treballs, projectes, escultures, fires... 

Ajuda'ns a que aquestos somnis d'una familia, i de tot l'alumnat del CEIP Pare Català, es facin realitat i recolça aquesta proposta. Moltes gràcies!!

Documentos (0)

No hay hitos definidos