DecidimVLC

PEATONALITZAR CARRER DEL PADRE ALEGRE

10/11/2020  •  BENIMACLET  •  CIUDADANÍA

Código propuesta de inversión: 4384

LaCiudadDeLosNinos.jpg
LaCiudadDeLosNinos.jpg

Com a familia d'un parell d'alumnes del Pare Català, comente la problemàtica existent al carrer Padre Alegre, a on es sitúa la porta principal de la nostra escola. D'una banda es tracta d'un carrer amb escassa circulació de vehicles, i d'altra banda als moments d'entrada/eixida som moltes les families que hem d'estar esperant a obrir la porta a una vorera molt estreta.

La proposta que fem és peatonalitzar aquest carrer, que siga un espai segur per a l'alumnat, les families i tot el veïnat... Ens agradaria que tinguera unes baldoses de colors, a on poder jugar al sambori, a la pilota, als escacs gegants o tranquilament anar amb les bicicletes. La proposta concreta seria elevar la part d'asfalt i nivellar-ho a la de les voreres, eliminar les "mampares de seguritat" situades davant de les portes i colocar el parquing de bicis, a l'entrada del carrer, al cantò de Musico Hipólito Martín. Obviament deixar un accés exclusiu per a vehicles de veïns, o un accés per a vehicles a màxim 5 km/h, i amb prioritat peatonal. 

Amb el temps, somniem que es converteixca a un espai expositiu de l'escola, i del barri, a on poder organitzar exposicions de treballs, projectes, escultures, fires... 

Ajuda'ns a que aquestos somnis d'una familia, i de tot l'alumnat del CEIP Pare Català, es facin realitat i recolça aquesta proposta. Moltes gràcies!!

Documentos (0)