Volver

Sombratge i mirador a l’horta a l’entrada del CP Castellar-L’Oliveral

05/11/2017  • 

Observaciones a la propuesta de inversión:

Probablement no serà possible la plantació d’arbres pels servicis d’infraestructures existents.


Código de la propuesta: VLC-2017-1463

El carrer Federico Siurana, des de l’escola fins el final, és un cul de sac sense sortida, envoltat d’horta protegida.

Antigament era una sèquia plena d’arbres, en l’actualitat tapada, sent una façana totalment desprotegida de sombratge i d’utensilis que puguen servir als familiars d’espera per la recollida dels xiquets i xiquetes. L’amplària del carrer permet fer una actuació segura pels usuaris, sent una actuació molt demanada per part de pares, mares, iaios i iaies, el equip docent i directiva del col·legi públic, AMPA i AVV, sent aquest un dels projectes que volía assolir l’associació de veïnes i veïnes des del Pla Anticipatiu.

Per tant demanem les següents actuacions:

  • Peatonalització del carrer Escultor Federico Siurana, a partir del número 46, fins el final, sent el camí conductor a la entrada/eixida del Col·legi Públic Castellar-L’Oliveral, fent este tram una zona més segura i pacificada de tràfic per l’entrada i eixida dels xiquets i xiquetes de l’escola.
  • Adequació de mirador a l’horta amb sombratge, seients que permeten seure i esperar als familiars que repleguen els xiquets i les xiquetes, i als veïnes i veïnes, disfrutant d´una de les hortes més boniques: el Poblet.

Ubicación de la propuesta de inversión:

Castellar-L'Oliveral